Music For Life _ Studio Brussel

 IMG_6338-2

Een gesigneerde foto (FineArt op Dibond) inclusief een Meet & Greet met Koen Buyse (Zornik)

Heel dit unicum wordt als één pakket geveild tijdens Music For Life ten voordele van het vzw Kinderkankerfonds.
Deze unieke foto zal worden gehandtekend (en indien gewenst vergezeld van een persoonlijke boodschap) door Koen Buyse (frontzanger van Zornik). Deze is binnenkort misschien van jou! Een echte eyecatcher en een collectors item. Voor de Meet & Greet wordt er samen met de hoogste bieder en Koen Buyse afgesproken waar en wanneer dit zal doorgaan.
De foto is afgedrukt op superieur kwalitatief fotopapier en is rechtstreeks bevestigd op een hoogwaardige aluminium drager van 3 mm (ook wel gekend als “FineArt op Dibond”). De afdruk heeft een grootte van 70 x 50 cm. Er is eveneens een stevig ophangsysteem bevestigd op de achterzijde. Deze afdruk is mede mogelijk gemaakt door Foto Nelissen Mechelen (www.fotonelissen.be).
De bieding op www.2dehands.be is afgelopen.
Klik hier voor een rechtstreekse link naar de actie.

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met bijwerkingen allerhande. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken is veel extra zorg nodig.
Meer info op www.kinderkankerfonds.be